Sport

RAT VRATARA 2019: Jadranaši se vraćaju kući s četiri pehara!

Jučer i danas u Stobreču je organizirano natjecanje koje je poznato pod imenom “Rat vratara” gdje su sudjelovali vratari iz cijele Dalmacije, a i šire. Lani je naš Marijo Batinović, vratar Jadrana LP, odnio titulu najboljega u seniorskoj kategoriji, a ove godine je opet to ponovio!

Treba naglasiti da je Bata prije 10-15 dana imao operaciju sinusa, no želja je bila jača i pogodio je!

Bravo MariJo Batinović-Bata!


No, to nije sve!

Još su tri naša vratara bili na postolju. Mario Vukanović je u kategoriji 2004. godište zamalo osvojio zlato, u finalu je izgubio za jedan pogodak i morao se zadovoljiti srebrom. Bravo Mario!

Luka Puljan i Josip Batinović su u kategoriji 2008.godišta ponijeli srebro i broncu. Josip je bio drugi, a Luka treći! Bravo momci!

Još su sudjelovali Luka Vidojević, Tomislav Krešić, Ivan Roso, Ante Kujundžić, Vedran Kaleb i Marko Bošnjak.

“Oni su imali manje sreće, no ako nastave dobro raditi kao do sada imamo se pravo sljedeći put još više nadati. S našim momcima je išao i Josip Jelavić iz Vrgorca koji je takodjer imao zapaženu ulogu. Pohvale svima, vidi se dobar rad vratarske škole Jadrana LP, koju su ove godine rukovodili Marijo Batinović i Marko Čagalj. Organizator je javno uputio pohvale Pločanima” – pišu na svojim stranicama iz pločanskog Jadrana.

Bravo momci!