Sport

Rasprodane sve ulaznice za utakmicu između Jadrana i Hajduka

Iz NK Jadrana javljaju da su ulaznice za utakmicu osmine finala Supersport Hrvatskog nogometnog kupa između NK Jadran Luka Ploče i HNK Hajduk Split rasprodane!

Usprskos tome što je cijena bila 20€, zahvaljuju svima što su izdvojili novac koji vjerujte neće biti zarada kluba jer toliko košta najam svake montažne stolice.

Kao što smo i prije najavili, cilj nam je spektakl u Pločama, da privučemo što više ljudi, pa tako s ponosom najavljujemo da će prvi put u povijesti na Jadranovom biti oko 3000 gledatelja kažu iz Jadrana.


Jedino nam preostaje moliti za lijepo vrijeme, da ugođaj bude potpun.

Krenulo je postavljanje tribina, kroz koji dan će sve biti spremno!Hvala svim službama koje užurbano rade da sve bude kako treba.

Još jednom nam je žao što svi nisu uspjeli doći do svoje karte, interes je nekoliko puta veći, da smo imali 10 tisuća stolica, sve bi bilo rasprodano.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci