Sport

Ragbijaši Ploča u Kominu slavili protiv Herceg iz Mostara

Na igralištu Pržina županijskog nogometnog ligaša Gusara iz Komina odigrana je prva u ovom mjestu međunarodna ragbijaška prijateljska utakmica između ragbi kluba Ploče i ragbi kluba Herceg iz Mostara inače člana Bosansko hercegovačke ragbijaške lige.

Po vrlo lijepo i ugodnom vremenu pred nešto više od 300 gledateljan obe ekipe prikazale su dopadljivu igru u kojoj su bolji bili kako u skupu tako i u liniji ragbijaši Ploča te uvjerljivo pobijedili sa 37:15. Trener Pločana u drugom poluvremenu dao je priliku svim igračima sa klupe. Samom susretu nazočio je Tonči Cvitanović predsjednik ragbijaškog odbora za Dalmaciju koji je uz voditeljicu Loru Lovrić komentirao samu utakmicu i približio ragbi igru prisutnim gledateljima.

Poslije susreta održano je po pravilu i treće poluvrijeme gdje je domaćin ragbi klub Ploče pozvao sve prisu tne na prigodni domjenak.


RAGBI KLUB PLOČE: Boris Bajnoci, Ivan Mateljak(5), Luka Kovačić(10), Radenko Rohač, Josip Čupić(5), Josip Krtalić, Mališa Mucić(5), Boris Kulidžan, Toni Grle(5), Marino Babić, Tomislav Nikolac, Krešo Biočić, Ante Majić, Josip Mustapić, Davor Marević, Rino Rebac, Josip Bakula, Roko Barbir, Josip Šetka(7), Danijel Ostojić, Zoran Živković, Željko Barbir, trener – Vojislav Kulidžan

Sudac: Mario Dragičević(Split) sa pomoćnicima Ante Vidović i Mateo Giljević(Ploče)

Ragbijaši Ploča i rukovodstvo kluba zahvaljuju se Mjesnom odboru, glavaru mjesta i NK Gusar na gostoprimstvu i ukazanom povjerenju sa željom da se na obostarno zadovoljstvo suradnja nastavi.

1

Pripremio: Sana