Sport

Ragbijaši Ploča sa Wiener osiguranjem u novu sezonu

Ragbijaši Ploča bogatiji su za jedno veliko sponzorstvo i poslovnu suradnju koje će unaprijediti aktivnosti kluba sa renomiranom osiguravajućom kućom Wiener. Predsjednica kluba Sonja Bolčić i voditeljica poslovnice Ploče – Metković gospođa Dijana Penović potpisale su jednogodišnji ugovor o sponzorstvu gdje će crveno-plave dresove ubuduće krasiti logotip Wiener osiguranja na svim javnim natjecanjima i medijskim istupima, dok sponzor se obavezuje novčano poduprijeti aktivnosti kluba.

Ovo sponzorstvo je došlo ragbijašima kao još veći poticaj da tijekom drugoligaškog natjecanja pokažu svoju pravu snagu i vrate se u elitni ragbijaški rang.

– Zahvaljujem se Wiener osiguranju koje je u nama prepoznalo čisti amaterizam i nadamo se i daljnjoj uspješnoj suradnji, rekla je Sonja Bolčić.


s lijeva Dijana Penović i Sonja Bolčić

slika

Pripremio: Sana

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci