Sport

Radosti i Leptirićima po 15.000 kn

Udrugama “Radost” iz Ploča, koja okuplja osobe s mentalnom retardacijom, i “Leptirići”, za cerebralnu i dječju paralizu doline Neretve, pripast će po 15 tisuća kuna od humanitarnog malonogometnog turnira “Ko to more platit”.

Potvrdio je to Hrvoje Vejić, predsjednik Jadrana LP, organizatora turnira. Tradicionalni malonogometni turnir pločanskih kafića danima je ispunjavao sportski centar “Močvaru”, a u finalnoj večeri Caffe bar “Semafor” pobijedio je Caffe bar “Mare”.

Prije finalne utakmice Pločani su uživali u majstorijama veterana Hajduka Zlatka Vujovića, Vilsona Džonija, Ivice Mornara, Nenada Pralije, Igora Muse i drugih, koji su bili bolji od veterana domaćega Jadrana LP, predvođenog bivšim hajdukovcem Hrvojem Vejićem, na čiji su poziv splitske legende i doputovale u Ploče. Nakon odbitka svih troškova organizacije turnira, preostao je iznos od 30 tisuća kuna koji će biti doniran udrugama “Radost” i “Leptirići”. 

Tekst: Ante Šunjić
www.slobodnadalmacija.hr

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci