Sport

Radnik nosi tri boda iz Ploča – Sramotna predstava suca Čuline i njegovih pomoćnika (video zapisi u tekstu)

Prema pisanju NK Jadran Luka Ploče, Jadranaši su nezasluženo poraženi u derbiju 26. kola SuperSport Druga NL.


Jadranaši su krenuli silovito od početka, no u 9. minuti – šok. Sudac Čulina dosuđuje jedanaesterac za goste praktički iz ničega. Gostujući igrač sam udara nogom u pod i pada neometan od strane ijednog našeg igrača i na iznenađenje svih- jedanaesterac.

Naši igrači nakon početnog šoka pokušavaju ugroziti vrata domaćih, no nakon 10-tak što kornera što opasnih ubacivanja sa strane ne uspijevaju probiti gostujućeg vratara.

U drugom poluvremenu gosti iz jednog kornera pocećavaju vodstvo eurogolom iz odbijanca.
Zadnjih 30 minuta na terenu postoji samo jedna ekipa, gosti vrebaju iz kontri, naša momčad je u situaciji “kontra” vjetra stvorila nekoliko izglednih prilika, vratar domaćih se dobro istakao svojim obranama.
U 83.minuti Škorlić ipak smanjuje na 1:2


Nastavljaju naši momci s pritiskom, u 87. minuti iz jedne situacije pred golom gostiju našeg napadača Medića obrambeni igrač hvata za struk sa obje ruke i pada po njemu u izglednoj prilici, no to ovog puta nije bilo dovoljno za sramotnog čovjeka u crnom, Mateja Čulinu.

Ovo su dvije krucijalne greške, a da ne govorimo o kriteriju suđenja, našeg mladog Radonića su gosti skoro poslali u bolnicu, a vrli sudac nije dosudio niti prekršaj…

Pitamo se opet zašto?
Jadranu se ovo događa već 3.-4. put ove polusezone, u gostima nekako i istrpimo višu silu, ali kad nam u Pločama netko ovako nešto radi onda stvarno iritira.

Došlo je danas skoro 400 gledatelja koji su burnim zvižducima i sarkastičnim pljeskom ispratili sudačku ekipu s terena.

Opet ćemo poslati žalbu na suđenje, no pitamo se ima li smisla. Žalosno, tužno.

Nadamo se da ove likove nikad više u Pločama nećemo gledat, samo da ne dođu neki novi. Sudačka komisijo, možete li objasniti što se događa? Netko krvavo radi da bi se ove stvari događale.

Standings provided by Sofascore

Tekst i video zapisi: Jadran Luka Ploče
Naslovnica: Ploče Online
Tablica: Sofascore

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci