Sport

PUTEM INTERNETA: Danas kreće prodaja ulaznica za utakmicu Hrvatske i Rusije na Poljudu

Internetska prodaja ulaznica za utakmicu Europskih kvalifikacija Hrvatska – Rusija kreće danas 25. listopada u 13 sati.

Prodaja ulaznica za kvalifikacijsku utakmicu između Hrvatske i Rusije (na stadionu Poljud 14. studenoga u 15 sati) organizirana je isključivo putem interneta, objavljeno je na službenoj stranici HNS-a, i to po sljedećim cijenama:

Cijene ulaznica u pretprodaji/do 13. studenoga (PORTAL ZA ULAZNICE)

Zapad sredina: 200 kn


Zapad: 150 kn

Istok sredina: 120 kn

Istok: 100 kn

Sjever/Jug: 80 kn

Cijene ulaznica (na dan utakmice):

Zapad sredina: 250 kn

Zapad: 200 kn

Istok sredina: 150 kn

Istok: 120 kn

Sjever/Jug: 100 kn

SVE OSOBE KOJE DOLAZE NA STADION SA SOBOM TREBAJU IMATI EU DIGITALNU COVID POTVRDU.

HNS napominje kako se neće priznavati potvrde o cijepljenju ili potvrde o preboljenju, kao niti razni rezultati testova, već isključivo EU digitalna COVID potvrda s važećim QR kodom koji će se provjeravati na ulazu.

Djeca mlađa od 12 godina koja imaju ulaznicu mogu ući na stadion bez EU digitalne COVID potvrde ako su u pratnji roditelja ili skrbnika koji ima potvrdu i ulaznicu.

Informacije o načinima preuzimanja EU digitalnih COVID potvrda možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://eudigitalnacovidpotvrda.hr/hr/cesta-pitanja.

Svi navijači koji nisu cijepljeni i/ili nisu preboljeli COVID-19 mogu obaviti testiranje i potom dobiti EU digitalnu COVID potvrdu u svim testnim centrima koji upisuju testiranja u Centralni registar COVID-19 testiranja. Popis takvih testnih centara te dodatne informacija o testiranjima možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://www.koronavirus.hr/svi-testni-centri-u-republici-hrvatskoj/763

HNS će također omogućiti i opciju testiranja putem brzih antigenskih testova, nakon kojih će svi kojima test bude negativan dobiti EU digitalnu COVID putovnicu nužnu za ulazak na stadion. Cijena, mjesto i radno vrijeme punkta za testiranje bit će naknadno objavljeni.

Prodaja ulaznica uključuje e-ulaznice koje kupac treba preuzeti sa svojih korisničkih stranica i ispisati na svome pisaču, a pravo na kupovinu imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu traženih osobnih podataka.

Zbog posebnih epidemioloških mjera na tribinama, jedna osoba može kupiti do četiri (4) ulaznice. Osim svojih podataka, kupac unosi i podatke o drugom navijaču za kojeg kupuje ulaznice, pri čemu drugi navijač ne mora nužno biti državljanin Republike Hrvatske.

Ulaznice će putem interneta biti dostupne na portalu za ulaznice, gdje možete pronaći detaljne informacije o prodaji ulaznica i načinima plaćanja.

HNS upozorava navijače da će pri ulasku na stadion redari provjeravati točnost osobnih podataka na ulaznicama te kako će navijačima koji pokušaju ući na stadion s ulaznicom na drugo ime ulaz biti onemogućen. Stoga upozoravaju navijače da ne kupuju ulaznice na “crnom tržištu” s drugim podacima na ulaznici.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci