Sport

PUN PLIJEN IZ BLATA: Jadranaši kući pjevajući!

[TREĆA POBJEDA U NIZU]

BŠK Zmaj – Jadran LP 0:1
⚽️Raič

Naši momci se pjevajući vraćaju s Korčule!
Hrabrim današnjim izdanjem te bez nekoliko kartoniranih i ozlijeđenih igrača nose sva tri boda s kojim su skočili na treće mjesto, a Zmaja gurnuli u grčevitu borbu za ostanak.

Zmaj je počeo bolje, po jako teškom i glibavom terenu bolje su se snalazili te prijetili iz prekida, no naš vratar Čagalj maestralno otklanja sve opasnosti.


U 28.minuti Krstičević izvodi korner, a Raič najviši u skoku glavom poentira za 0:1. Nakon toga Zmaj opet pritišće, no do poluvremena se upijevamo obraniti.

U drugom poluvremenu domaćin se otvorio, a naši su prijetili iz kontre, pa tako bilježimo bijeg Kalfića iz kojeg zabija gol,no suci označuju zaleđe. Pred kraj Bakić ima odličnu priliku, njegova lopta prolaze pored golmana prema golu, no zaustavlja se u blatu i rezultat ostaje nepromijenjen. Do kraja smo uspjeli sačuvati mrežu netaknutom i kad je sudac označio kraj počela je velika fešta naše ekipe!

Moramo napomenuti da je Zmaj odlična ekipa i rijetki će odnijeti bodove sa Zlinja.

“S ovom pobjedom smo skočili na treće mjesto koje dijelimo s Hrvacama i Goškom. Upravo nam Hrvace u subotu dolaze na Jadranovo u goste te možemo reći kako će ta utakmica biti borba za tu treću poziciju na ljestvici.

Možemo se pohvaliti da nakon 18 kola Jadran LP ima isto toliko primljenih pogodaka što nas čini najboljom obranom 3. HNL jug.👏👏👏

Čestitke još jedan put trenerima i igračima na ogromnom uspjehu, no to nam je motivacija za daljnje utakmice.

Čeka nas težak tjedan, prvo u srijedu na noge kod ONK Metković u kup utakmici, a onda u Pločama prvenstvo protiv spomenutih Hrvaca.

Tablica: