Sport

PRVI PROLJETNI PORAZ: Jadran LP bez bod(ov)a u Vodicama

Jadranaši su upisali prvi proljetni poraz. U 24.kolu Vodice – Jadran LP 2:0 (1:0).

Nakon obostrano ne baš kvalitetne igre nešto agresivniji domaćini zasluženo su slavili. Vodicama gori pod nogama i ovi im bodovi zlata vrijede u borbi za ostanak. Pločani i dalje ostaju na liderskoj poziciji.

Još jedanput potvrđuje se zakon velikih brojeva, a plavima ostaje okrenuti se novim izazovima. Danas nisu bili pravi, nisu bili u svom elementu, primili su dva gola, isto koliko u prethodnih šest proljetnih susreta.


Domaćini su poveli pred sam odlazak na veliki odmor, u 44.minuti pogodio je Bruno Munega. Konačnih 2:0 djelo je Ante Sarića u 57.minuti nakon ubačaja iz kuta.

Učenici trenera Marija Oršulića pred sobom imaju cijeli tjedan za pripremu domaćinstva BŠK Zmaju i sve aktivnosti usmjeriti toj zadaći.

Nema ništa od vraćanja unatrag, jedno slabije izdanje vrijedi što prije zaboraviti, izvući određene pouke i nastaviti već dobro uhodanim stazama. Bit će još puno izazova i iskušenja, valja ići samo iz susreta u susret.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci