Sport

Prvi ogled – prvi poraz: Jadran LP – Croatija 2:3

Jadran LP

Nogometaši Jadrana LP su nakon sedan dana treninga, na svom igralištu odigrali prvu pripremnu utakmicu. Suparnik je bila Croatija iz Zmijavaca, a Jadran je poražen rezultatom 3:2.
Trener domaćih Ante Marinović na teren je izveo kombiniranu momčad, gdje u sastavu nije bilo standardnih Dabića, Jelčića, Barbira, Pijevića, Malete, Bubala Krilića i Sršena, a koja je usprkos očitom hendikepu pružila dobar otpor gostima i poluvrijeme je završilo 2:2. U drugom poluvremnu Marinović mijenja osam igrača te priliku daje i juniorima, koji su na provjeri s prvom momčadi, kako bi se uklopili tijekom priprema. Malobrojni gledatelji mogli su vidjeti pet lijepih pogodaka, za domaćine su pogađali Dino Primorac i Ante Musulin.

JADRAN LP: Čagalj, Kešina, Krstičević, Zmijarević, Franić, Vučić, Katić, Musulin, Primorac, M.Batur, Nikolac (još su igrali: Bajnoci, Vukušić, Domić, Vlahović, Šunjić, Arar, Oršulić i Marinović).

– Prije svega ovu utakmicu sam iskoristio kao jedan jači trenig da vidim kako stojimo na terenu pa sam malo i kalkulirao s mjestima igrača. Primjetno je da su im još uvijek noge otežane, iza nas je tek sedam radnih dana. Zadovoljan sam prikazanim i vjerujem da samo možemo još napredovati – rekao je trener Jadrana LP Ante Marinović.


Pripremio: Sana