Sport

Prvenstvo Hrvatske u karateu: Anamaria Maršić bončana!

Na netom održanom prvenstvu Hrvatske za kadete, juniore i mlađe seniore karate klub Porto Tolero Ploče nastupio je sa 5 svojih natjecatelja koji su odlično odradili svoje nastupe.

Iako im sportska sreća ovaj put nije bila naklonjena odradili su tri polufinala u kojima je jedino Anamaria Maršić u kategoriji kadetkinja +54 uspjela u odličnoj konkurenciji osvojiti brončanu medalju.

Juniorka Karla Stražičić također tijesno gubi u polufinalu ali nažalost i u borbi za treće mjesto. Na kraju solidno peto mjesto. Potpuno isti scenarij i za mlađu seniorku Rebeku Talajić, također peta. Kadet Frano Dropuljić u konačnom plasmanu sedmi dok je kadetkinja Lina Šutić ovaj put ostala bez plasmana.
 – U konačnici smo prezadovoljni budući smo i na ovom prvenstvu nastavili s kontinuitetom osvajanja državnih medalja. U sedam godina postojanja kluba ovom broncom obogatili smo našu riznicu medalja u kojoj je sada 5 zlata, 1 srebro i 6 bronci. Nije loše za mali klub, ali sa lavovskim srcima svojih natjecatelja s juga lijepe naše – stoji na službenim facebook stranicama kluba.

Čestitamo našim karatašima!