Sport

Proslavljeno 15 godina HŠSS-a: BOBI KRSTIČEVIĆU NAGRADA ZA ŽIVOTNO DJELO!

Hrvatski školski sportski savez održao je svečanu dodjelu nagrada u školskom sportu za školsku godinu 2020./2021. povodom 15. godina HŠSS-a u hotelu Sheraton 20. prosinca 2021.

“Kroz 15 godina postali smo velika školska sportska obitelj. Nastavit ćemo razvijati kulturu bavljenja sportom i zdravstveno usmjerenu tjelesnu aktivnost učiniti prioritetom i uvesti u svaku školu u Hrvatskoj za dobrobit naše djece.”

Riječi su to predsjednika Hrvatskog školskog sportskog saveza, Nikole Perkovića, koji nas je svojim dirljivim govorom vratio u početke školskog sporta u Hrvatskoj te proveo kroz 15 godina novih projekata, novih natjecanja i aktivnosti koje su postale ključan dio obrazovanja u RH. Svečanost školskog sporta održala se u ponedjeljak, 20. prosinca 2021. u hotelu Sheraton uz prisustvo županijskih predsjednika i tajnika školskih sportskih saveza te nagrađenih profesora i nastavnika koji su svojim radom unaprijedili rad svojih zajednica tijekom prošle školske godine.


Nagrađeni su nastavnici i profesori koji su se svojim trudom i radom posebno istaknuli tijekom prošle godine, ali i tijekom cijelog svog djelovanja u školskom sportu.

Najvažnije nagrade bile su one za životna djela – nagradu za životno djelo za dugogodišnji stručni rad i djelovanje te izniman doprinos razvoju školskog sporta u Republici Hrvatskoj primili su prof. Boris Krstičević te prof. Stipe Tomić!

Prof. Krstičević prisutnima je rekao:

“Mi smo ovdje od početka, godinama smo govorili što je dobro, a što nije, i sad smo napokon ovdje, slavimo 15 godina kao velika sportska obitelj. A gledam vas mlade i veselim se svemu što će se događati u školskom sportu.”

Čestitke Bobo!

tekst i foto: https://skolski-sport.hr