Sport

PROŠETALE SE SESVETAMA Dalmatinke se kući vraćaju pjevajući

Sesvete – Dalmatinka 22:30 (11:15)
Sesvete: SD Gimnazija Sesvete. Gledatelja 120. Suci: Ivana Blažek i Lorena Peharda (obe Koprivnica).

Sesvete: Rezo(3 obrane), Zetović(9 obrana), Mamić, Wurth(2), Kosovac(3), Bešen(4), Grlić, P.Krezo, Janković-Miloš, Trbojević, L.Krezo(3), Gavrilović(4), Bikić(2), Jukić(3), Jurina(1), Hunjadi. Trener – Jozo Brčić.

Dalmatinka: Vugdelija(11 obrana), Gustin(3), Galov, G.Zelić(4), Lovrić, A.Jerković, Bule(9), K.Jerković, M.Žderić(2), Ena Barbir, Burđelez(2), I.Žderić(1), Ema Barbir(9). Trener – Ivan Jerković.


Isključenja: Sesvete 10.min. Dalmatinka 4 min. Sedmerci: Sesvete  1/2, Dalmatinka 3/6

Djevojke s Neretve u Sesvete su otputovale sa svega 13 igračica, osjetno oslabljene bez vratarke Andrijane Vlatke Jelčić, te igračica Anđele Zelić i Josipe Oršulić. Njihova mjesta popunile su mlade igračice i pokazale da se u budućnosti na njih ozbiljno može računati.

Od prvog minuta krenule su odvažno prema vratima domaće ekipe, prve došle do pogotka dok su djevojke Sesveta uspjele poravnati rezultat na 1:1, 2:2, 5:5 i 6:6. Sve kasnije, tijekom cijelog susreta, bilo je samo pitanje sa koliko pogodaka razlike će slaviti rukometašice Dalmatinke. Na odmor se otišlo sa +4.

Drugi dio Pločanke sigurne u obrani, a efikasne u napadu te što se bližio kraj utakmice razlika je samo bila veća. U 40.minuti (14:20) +6, u 57.minuti (20:28) +8, što su uspjele zadržati do samog kraja.

Dalmatinka se trenutno nalazi na 3. mjestu sa 6 bodova koliko imaju prve dvije Lokomotiva i Podravka te na 4.mjestu Bjelovar.

U 4.kolu Dalmatinka ide na još jedno teško gostovanje u Koprivnicu gdje je čeka Podravka Vegeta. Utakmica se igra 8.listopada.

Piše: Branko Kulidžan

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci