Sport

PROMJENA NA KLUPI JADRANA Darko Cvijanović umjesto Marina Oršulića

PROMJENA NA KLUPI JADRANA: DARKO CVIJANOVIĆ UMJESTO MARINA ORŠULIĆA


Pošto im je već nekoliko dana hakirana facebook stranica kluba, ovim putem Uprava Jadrana LP obavještava sportsku javnost da se dogodila promjena na klupi seniora NK Jadrana LP.

Marin Oršulić je nakon utakmice u Vodicama dao ostavku na mjestu trenera jer je osjetio zasićenje i da ekipi treba neka nova energija u vidu trenera.

Uprava kluba je nakon konzultacija ostavku i prihvatila, te imenovala dosadašnjeg trenera juniora Darka Cvijanovića kao glavnog trenera.
Cvija je legenda kluba, jedan od najboljih igrača u povijesti, dugogodišnji trener u omladinskoj školi, te smatramo da je stiglo njegovo vrijeme za klupu seniora.

Cviju čeka puno posla i želimo mu svu sreću, ekipu nasljeđuje na prvom mjestu sa 5 bodova ispred pratitelja, međutim sa jako teškim rasporedom.

Cvija, sretno u nove pobjede!

Marinu se ovim putem zahvaljujemo na svemu što je učinio za ovaj klub, ne zaboravimo da je bio uvjerljivi jesenski prvak, no nažalost dosadašnji loš drugi dio uslijed dosta objektivnih razloga te 10 od 24 moguća boda u ovom trenutku nije dovoljno za Jadran.

Treneru nije bilo lako odlučiti se na ovaj potez, no još je veći u našim očima jer svojim postupkom želi najbolje klubu.
Marine, hvala i do nekih novih susreta!

Darko Cvijanović

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci