Sport

Proleta izbornik Dalmacije, Nikolac i Oršulić na popisu

Sutra (utorak), s početkom u 17 sati, na igralištu županijskog ligaša Sloge u Mravincima odigrat će se selektivni susret za izbor reprezentacije Središta Split koja će se nadmetati sa selekcijama ostalih nogometnih središta u Hrvatskoj. Pobjednik ovog nadmetanja predstavljat će Hrvatsku na amaterskom prvenstvu Europe.


Izbornici dalmatinske selekcije Goran Proleta (Jadran LP) i Mislav Karoglan (Croatia Zmijavci) izabrat će 18 nogometaša, od pozvanih 30-ak, a među pozvanim za ovaj ogledni susret su Stipe Nikolac (Jadran LP) i Marin Oršulić (Gusar). Tule i Puvalo u jesenskoj polusezoni bili su suigrači u Gusara, Nikolac je bio i kapetan žutih s Pržine a u proljetnjem nastavku sezone vratio se među matične jadranaše.

Izabrana vrsta Dalmacije prvi susret igrat će protiv odgovarajuće selekcije Varaždinske regije. Mali upitnik kod nastupa Oršulića zbog lakše ozljede zadobivene na jučerašnjem susretu u Metkoviću. U svakom slučaju, sretno izborniku Proletu i našim momcima, kako danas na izbornom susretu tako i na, vjerujemo, nastupima do kraja.

Tekst i fotografije: Jurica Vukojević

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci