Sport

Pripreme za novu sezonu počele!

Pripreme Porto Tolera 2014 by mnkportotolero.com

Porto Tolero je u prošli ponedjeljak počeo pripreme za novu sezonu. Već 10 dana Pločani naporno treniraju za novu, nadamo se jednako uzbudljivu sezonu u 2. HMNL-Jug. Na pripremama su od samog početka, uz prvotimce, i kadeti te nekoliko juniora.

U novu sezonu Porto će ući sa nešto drugačijom momčadi za razliku od prošle sezone. Oba vratara od prošle sezone su upitna, točnije upitan je prvi vratar Robert Zovko, a Ante Raič definitivno neće nastupati zbog poslovnih obaveza, točnije odlaska na brod. Uz već navedene, ove sezone za Porto neće nastupati Alen Družijanić (prešao u redove Jadrana LP), Jure Korljan i Ivan Marković (slobodan igrač).

Ostatak momčadi je ostao isti, a došla su i neka nova lica; Ilija Kuzman, Petar Nikolac, Marko Antunović. Od samog početka su na pripremama Matko Krilić, Ivan Markić, Zvonimir Barbir, Petar Nikolac, Bruno Ćavar, Ivan Gašpar, Karlo Šunjić, Josip Stjepanović, Matko Šunjić te Toni Šunjić. Jedno je još sigurno, svi kadeti i juniori koji su odradili većinski dio priprema i redovno treniraju će upisati nastup ove sezone i tako debitirati za prvu momčad.


Ove sezone 2. HMNL-Jug počinje 27.9., a Porto Tolero će prvu utakmicu igrati pred domaćim navijačima protiv Hajduka. Točan datum i vrijeme odigravanja zasad nije poznato, no uskoro će se objaviti.

Raspored 1. kola
Porto Tolero-Hajduk
Crnica-Metković
Torcida-Trogir
Genius-Kijevo
Okruk-Ustanik
Jezera-Mejaši

 

Tekst i foto: www.mnkportotolero.com.hr

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci