Sport

Priopćenje Jadran LP

Povodom natpisa u SN, dana 07.04.2016. u kojemu stoji naslov “PRVENSTVO JE NERELEGULARNO”, trener i uprava kluba su dužni obratiti se javnosti.
Istina je naime, da je klub nezadovoljan suđenjem Sinovčića tijekom utakmice protiv Primorca iz Stobreča, ali ne dolazi u obzir izjava trenera Mustapića koji je vjerojatno nakon utakmice bio vruće glave i dobacio vjerojatno koju riječ vezano za suđenje. Glavni sudac Sinovčić je oštetio Jadrana u nekoliko spornih situacija, ali nadamo se samo da odluke nisu donešene s namjerom.

Trener kluba zajedno s upravom odbacuje bilo kakve sumnje vezano za regularnost natjecanja. Istina je da je prvenstvo neizvjesno,svaka se greška gleda pod povećalom, ali mi se nadamo da ćemo uspjeti osigurati ostanak u ligi na vrijeme jer Jadran LP je član 3. HNL-Jug od njenog osnutka, i sa svojom tradicijom i kvalitetom rada Pločani zaslužuju još dugi niz godina igrati u ovom rangu. Mi ćemo se do kraja boriti sportski,časno i pošteno a nadamo se da će i drugi slijediti naš primjer.

Športski pozdrav,
Uprava i trener i trener Jadran LP-a