Sport

Primorac s preko 20 metara zavio Omiš u crno

U tvrdoj prvenstvenoj utakmici gdje su gosti došli tražiti bodove spasa u prvom poluvremenu laganu terensku nadmoć imali su domaćini. Pločani su imali i izgledno lijepih prilika u 15.minuti udarac Marka Musulina završio je u rukama gostujućeg vratara, samo minutu kasnije Marko Petrović promašuje okvir gola Najbolju priliku u prvom dijelu za domaćine imao je Ivan Paponja kada je pretrčao pedestak metara sa loptom i nanizao nekoliko gostujućih igrača te u završnici njegov silovit udarac Božidar Kulić posljednjim naporom skrenuo je u korner. U drugom dijelu nešto otvorenija igra sa obe starne iako gosti više su se posvetili obrani svoga gola već napadu. Pločani dominatniji u napadu, sigurni u obrani što im je i urodilo plodom kada je u 87.minuti iz slobodnog udarca Dino Primorac kapetan plavih sa ušća Neretve i najbolji pojedinac s usreta sa više od 20 metara pogađa desnu stranu gostujućeg vratara i Pločanima donosi radost i tri nova boda. Zanimljivo da gosti tijekom 90 minuta igre nisi imali nego jedan jalovi udarac u okvir vrata domaćina što je lakočom zaustavio Josip Ljubičić.

 

JADRAN LP – OMIŠ 1:0


PLOČE Gradski stadion Jadranovo. Gledatelja 150. Sudac: Teo Pavić (Split). Pomoćnici: Ivan Kalinić i Mate Pavić

STRIJELAC: 1:0 – Primorac (87)

JADRAN LP: Ljubičić, Petrović, Kraljević, Raič, Oršulić, Družijanić, (od 59. A. Musulin), Primorac, Paponja, Marko Musulin (od 90. Turudić), Martin Musulin, Kalfić (od 85. Šunjić).
Trener: Goran Proleta.

OMIŠ: Kulić, Bandov, Sedlar, Pivčević, Čobanov (od 26. Vukoja), Rako (od 65. Vrkić), Čosić, Koštić, Puljić, Bilić, Vučemil.
Trener: Tonči Žilić .

IGRAČ UTAKMICE: Dino Primorac

Pripremio: Sana

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci