Sport

Primavera biciklijada za žene ove godine slavi svoj četvrti rođendan!

U organizaciji Biciklističkog kluba Relaks te uz potporu Grada Metkovića te TZ Grada Metkovića, biciklijada za žene, Primavera, održat će se u nedjelju, 9. lipnja, a prijave su otvorene do 8. lipnja.

Ponosni smo na naše biciklistice, koje zajedno s nama već četvrtu godinu stvaraju jedinstveni događaj bicikliranja i sportske zabave samo za žene.

Ovogodišnja ruta je: Metković, Vid i izletište Restorana Lopoč na rječici Norin. Potreban vam je bilo kakav bicikl i samo malo dobre volje za nezaboravan dan.


Ovogodišnja Primavera je s početkom u 11 sati ispred hotela Narenta u Splitskoj ulici br. 57 kod Lidla. Zajedno bicikliramo od hotela Narenta kroz grad Metković do mjesta Vid i restorana Đuđa i Mate, odakle nakon kratkog predaha i odlaganja bicikla krećemo neretvanskom lađom do gusarskog otoka na rječici Norin u aranžmanu Restorana Lopoč. Na izletištu nas nakon ručka čeka niz zabavnih narodnih igara s vrijednim nagradama za najbolje. Nakon zahvala i dodjela nagrada oko 17 sati završavamo naš ovogodišnji program.

Cilj Primavere je promocija doline Neretve kao cikloturističke destinacije te promicanje sportskih aktivnosti žena u prirodi, svih starosnih skupina, u cilju očuvanja zdravlja i dobre kondicije, zato se odvažite i odvojite vrijeme za sebe, neće vam sigurno biti žao. Veselimo se vašem dolasku!