Sport

Prijateljska utakmica: Neriješeno na Podvornici (Neretvanac – Jadran LP 2:2)

Po drugi put od početka priprema sastali su se nogometaši Neretvanca i pločanskoga Jadrana. Utakmici u Opuzenu nazočilo je 100-tinjak gledatelja koji su mogli vidjeti pravu čvrstu utakmicu.

U utakmicu je bolje krenuo Neretvanac koji je imao priliku preko Marića odmah u 8. minuti, ali obranio je Ljubićić. Većina stvari se događala na sredini terena, gdje se istaknuo Mihaljević koji je odigrao nekoliko jako lijepih pasova za Marića, Babića i Banovića. Nakon poluprilike Babića gol za vodstvo Neretvanca zabio je Banović nakon što je Mihaljević dubinskom loptom izbacio Marića, ovaj ubacio u sredinu gdje je na pravom mjestu bio Banović za 1:0.

Nakon toga Banović je promašio dvije sjajne prilike, a sudac je na pola poluvremena pokazao na kratki predah. Jezikova juha Gorana Prolete djelovala je na igrače Jadrana koji od tada imaju sjajne prilike preko Šutala i Jurčevića, ali nisu precizni. Na predah se ide rezultatom 1:0, a odmah u nastavku nakon pet minuta igre Šutalo probija po strani, ubacuje u sredinu gdje je neometani Jurčević vratio stvari na početak za 1:1 te okrunio mini dominaciju Jadrana.


Nakon pogotka ponovo se Neretvanac trznuo, a na ubačaj Brkića zabio je Mihaljević glavom. Na drugoj strani identično prvom, Jadran postiže i drugi gol, samo je ovaj put strijelac Kalfić.

Do kraja su s jedne strane promašivali Marić i Miličević, odnosno Kalfić i Jurčević pa konačan rezultat glasi 2:2.

foto i tekst: J.Žuvelek/3.HNL jug/facebook

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci