Sport

Prestige uspješno organizirao 19. otvoreno prvenstvo Ploča “Zelena tabla Mala bara 2019”

Pod pokroviteljstvom Grada Ploča streljački klub Prestige održao je 19. otvoreno prvenstvo Ploča “Zelena tabla Mala bara 2019” pojedinačno i ekipno iz samokresa i revolvera velikog kalibra.

Na prvenstvu u pojedinačnoj konkurenciji sudjelovalo je 35 strijelaca iz Vodica, Splita, Makarske, Zadra, Metkovića i Ploča. Pobjednik je Ante Šuša iz SK Vodice sa 189 upucanih krugova, dok je najbolji iz SK Prestige bio Damir Medak sa 181 upucanim krugom.

U ekipnoj konkurenciji sudjelovalo je 10 ekipa, pobjednik je SK Centar Split sa 540 upucanih krugova, a SK Prestige je osvojio treće mjesto s 504 upucana kruga.


Najbolje plasiranim pojedincima uručene su medalje po osvojenim mjestima, dok dok su najboljim ekipama uručeni pehari koje je dodijelio Zoran Majstrović dogradonačelnik Grada Ploča. Natjecanje pod budnim okom i da sve prođe regularno pratili su Mladen Rustan i Branko Barbir.

Poslije dodjele pehara i medalja najboljim za sve sudionike natjecanja upriličeno je treće poluvrijeme uz prigodan domjenak.

Tekst i fotografije: Sana