Sport

PREOKRET U NASTAVKU ZA TREĆU POBJEDU: Gusari neokrznuti kroz Žrnovo

Žuti s Pržine ostaju na maksimalnom učinku i nakon trećeg kola. Uspješno su odradili i drugo gostovanje. Prošli su neokrznuto Žrnovo, koje je znalo biti za njih neuogodno.

Niti ovoga puta nije bilo lako, ali sve se zaboravlja kada na kraju pobijediš. Igralo se po teškom terenu, uz stalnu kišu.


Domaćini su poveli u 22.minuti eurogolom Marija Orlovića iz slobodnog udarca. Žuti nisu iskoristili svoje prilike u prvom dijelu, pa su na veliki odmor otišli zadovoljniji domaći Kuneji.

Upornost i kvaliteta Gusara došla je do izražaja u nastavku kada su golovima Tihomira Jelavića i Ivana Medaka preokrenuli sve u svoju korist.

Dakle, Gusarov trabakul vraća se s Korčule s punim plijenom, ili Žuta podmornica uspješno je prošla žrnovsko korčulansku neveru.

– Znali smo da će biti teška utakmica. Stvorili smo dosta prilika koje nismo uspjeli realizirati u prvom dijelu susreta, pa nas je stigla kazna kada domaćini pogađaju iz prekida. Nastavili smo s pritiskom na njihovu zadnju liniju u nastavku, isplatila se ta ustrajnost i zadovoljni idemo doma – osvrt je trenera Tošića odmah po završetku susreta. (jv)