Sport

PREMIJERA FILMA Bodybuilding & Fitness reprezentacija Hrvatske na Europskom prvenstvu

8. lipnja u četvtak u 20.30 u Zagrebu će se održati premijera filma Bodybuilding & Fitness reprezentacija Hrvatske na Europskom prvenstvu. Ukoliko vas put nanese u Zagreb posjetite Makrismirsku cestu 120 i pogledajte film. Razlog zbog kojeg najavljujemo film je Pločanin Filip Dropulić koji trenutno obavlja funkciju sportskog direktora reprezentacije. Naime, kako bodybuilding savez ne funkcionira zbog sudskog spora čelnih ljudi, natjecatelji nisu mogli nastupati na natjecanjima, Filip se zauzeo da pomogne natjecateljima, te ih je na dano povjerenje Hrvatskog Olimpijskog odbora vodio na Europsko prvenstvo, a osim tog reprezentaciju je vodio i na Balkansko prvenstvo u Makedoniju gdje su ostvarili velike uspjehe.

Film će prikazati kako izgleda priprema natjecatelja za pozornicu, kako izgledaju nastupi, intervjue s čelnim ljudima svjetske bodybuilding i fitness federacije, kao i poruke za sportaše i ljubitelje sporta.


Premijera filma

8. lipnja, četvrtak
20.30 sati
Maksimirska cesta 120, Zagreb

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci