Sport

Predsjednik Hajduka pozvao igračku legendu Hrvoja Vejića da bude pomoćnik Mislavu Karoglanu, Veja ga odbio

LUKŠA JAKOBUŠIĆ, predsjednik Hajduka, pozvao je Hrvoja Vejića (46), igračku legendu Hajduka, a sada klupskog kroničara koji kritički piše o garnituri na Poljudu, da bude pomoćnik trenerskom povratniku Mislavu Karoglanu. Vejić je uzeo dan da razmisli o ponudi, a onda se zahvalio i odbio je, prenosi Index.

Vejić je za Hajduk igrao sedam godina u dva mandata i sakupio 205 nastupa i 19 golova, premda je bio branič. Jedan je od najtrofejnijih igrača kluba od sredine 90-ih jer je s Hajdukom osvojio po dva prvenstva i kupa. Kao kapetan je vodio Bile do posljednjeg naslova prvaka 2005.

U posljednje vrijeme zapaženo i kritički, bez uvijanja, na Dalmatinskom portalu komentira igre Hajduka i stanje u klubu. Tako je sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa u posljednjoj kolumni posprdno nazvao “influencerom” i dodao: “Čini se da su svi u Hajduku izgubili glavu, reality has left the building.”


Vejić je inače nogometni trener s UEFA A licencom. Uspješno vodi mlađe pionire splitskog kluba Adriatic te ondje individualno radi s mladim igračima.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci