Sport

Poziv na Noć Prvaka

Dragi lađari,
s ponosom vas sve pozivamo da svojim dolaskom uveličate našu proslavu pobjede na 19. Maratonu lađa na Neretvi. Noć prvaka će se održati 1. listopada 2016. godine na prostoru Bjelovarskog sajma u Gudovcu.

Obzirom da je po prvi put Veliki štit kneza Domagoja na godinu dana odnesen iz doline Neretve i Noć prvaka će se održati u gradu pobjednika. Naša udruga je uložila veliki trud kako bismo omogućili svima besplatan prijevoz i smještaj u Bjelovaru.

Dovoljan broj autobusa Čazmatransa će biti spreman za polazak iz Metkovića u subotu 1. listopada u 6,00 sati ujutro. Za sve lađare i ostale goste osigurali smo smještaj u Vojarni na Vojnoviću. Također je osiguran i besplatan prijevoz sa Sajma do Vojarne tijekom cijele večeri.


Nadamo se da ćete se odazvati u velikom broju i tako još više učvrstiti neraskidive veze Bjelovara i Neretve. Pobjeda Arga i Noć prvaka u Bjelovaru će biti najbolja reklama Maratonu lađa i promocija neretvanskog kraja. Mi smo već deset godina neretvanski gosti i uvijek s nestrpljenjem iščekujemo kolovoz, a sad je došao trenutak da i mi uzvratimo gostoprimstvo na najljepši mogući način, organizacijom Noći prvaka.

Ovim putem bih se zahvalio svim ljudima dobre volje na iskrenim čestitkama i pohvalama za naš nastup i pobjedu na Neretvi.
Za sva pitanja budite slobodni kontaktirati nas kako bi vam pružili sve dodatne informacije koje su relevantne za uključivanje u ovaj projekt.

MOLIMO DA NAM POTVRDITE DOLAZAK DO 5. RUJNA 2016. (svaka ekipa broj ljudi)

PRIJEDLOG PROTOKOLA
NOĆ PRVAKA
1. listopada 2016. g.
Mjesto održavanja: Bjelovarski sajam
I. 15.00 sati – Okupljanje lađara uz paprikaš i ručak na otvorenom. Zabavljaju tamburaški sastav Dangube.

II. 17.00 sati – Aukcijska dvorana
– Himna
– Pozdravni govor voditelja (Mario Petreković i/ili Mario Mađerac),
• Pučki crkveni pjevači iz Rogotina
• Klapa Bjelovar
• Policijska klapa „Sveti Matej”
• gosti iznenađenja
• govornici

III. 19.00 sati – Svečana večera za sve uzvanike u paviljonu broj 9.

IV. 20.00 sati – Početak koncerta i fešte u paviljonu broj 8 ili na otvorenom:
– Grupa Flash Back Bjelovar
– Tamburaški sastav Dangube Đurđevac
– Marijan Ban i Diktatori

S poštovanjem,
PREDSJEDNIK SU ARGO
Tomislav Smrček

Foto: Ronald Goršić / Hanza Media via www.slobodnadalmacija.hr