Sport

Povratak Hrvoja Vejića! – Danas u 1. kolu Jadran LP protiv Vala

hrvoje vejić

Vijest o povratku Hrvoja Vejića u redove Jadrana LP ne zvuči toliko iznenađujuće za poznavatelje prilika u pločanskom prvoligašu, budući da bivši reprezentativac redovito trenira s nogometašima Jadrana LP. Vejić po vokaciji igra na sredini terena, u veznom redu, a pokazao se dobar i na liberu dok je ponekad izletom u protivnički šesnaesterac znao iznenaditi i vratara lijepim pogodkom.

Nakon povratka u Ploče i provedene polusezone u Zadru, sada već bivšem prvoligašu, te nakon kratke stanke, odlučio je pomoći svom matičnom klubu. Odlaskom kapetana Danijela Dabića nije postojala adekvatna zamjena za mjesto koje je u momčadi bilo deficitarno, tako da će sada trener Ante Marinović lakše disati.

Stasiti Hrvoje svojim znanjem i iskustvom u svakom slučaju će pomoći Pločanima u natjecanju trećeligaškog juga. Igrač koji je svojedobno iz Ploča otišao igrati za Zagreb, jedno kratko vrijeme proveo u Dubrovniku, zatim Hajduku, ruskom Tomu iz Tomska, Jadranu LP, Zadru te upisao 4 nastupa u reprezentaciji U – 21 i 5 nastupa za Vatrene, ponovo je na početku u svom Jadranu Luka Ploče.


– Tu sam na raspolaganju treneru, dat ću sve od sebe da se pokažemo kao homogena cjelina i damo do znanja svima do nismo momčad za potcjenjivanje. Svakako očekujem i prvu pobjedu, danas protiv Vala na početku natjecanja te da upišemo prva tri domaća boda – uz osmijeh je rekao Hrvoje Vejić.

Utakmica Jadran Luka Ploče – Val igra se s početkom u 17,30 sati.

Tekst i foto: Sana