Sport

POTVRDITI BOD IZ ŽRNOVA: U nedjelju u Komin stiže Konavljanin iz Čilipa

Laura, Jelavić, Medak, Vlahović

Žuti su na svoju Pržinu donijeli prvi gostujući proljetni bod. Odigrali su 1:1 kod Žrnova, možda je moglo biti i više, ali nema sada „pametovanja” o onome što je prošlo.

U nedjelju u Komin stiže Konavljanin iz Čilipa, stari sportski suparnik. Dvoboj je to prvih susjeda na tablici, identičnog bodovnog učinka. Gusar je peti, a Konavljanin šesti, jedni i drugi s učinkom od 21 boda. Trener domaćina Goran Oršulić Rara nema problema s kartoniranim igračima, nakon prisilne stanke u Žrnovu vraćaju se Ivan Medak i Tino Karamatić. Dobrom, kvalitetnom igrom, lijepom za oko, žuti žele ostvariti i upisati sedmu pobjedu.

Naravno, tako bi potvrdili uspješan nastup iz prošlog kola u Žrnovu i ostali u utrci za u konačnici četvrto mjesto. Neće biti nimalo lako, ali sve ovisi o njima. Uz pravi, odlučni i pametni pristup, na kraju, bez obzira na rezultat, neće si moći ništa zamjeriti.


RASPORED 17.KOLA 1 ŽNL DN (nedjelja, 9.svibnja u 17 sati): Župa dubrovačka – Maestral, Sokol – Jadran Smokvica, Croatia – Žrnovo, Gusar – Konavljanin, Orebić – Slaven, Hajduk 1932 – Metković. (jv)

Gusari žele pobjedu