Sport

Porto Tolero u najvažnijem susretu u sezoni gostuje kod Kijeva iz Knina

Na kiks lidera Splita s nestrpljenjem čeka Porto Tolero. U posljednjem kolu lige Pločani imaju težak zadatak na gostovanju kod Kijeva, s kojim su na kraju jesenskog dijela sezone podijelili bodove u Pločama.

Kijevo je ostalo bez izgleda za plasman u jedinstvenu 2.HMNL, te Pločani imaju veliki motiv za ostvariti pobjedu u Kninu. Naime uz kiks Splita, Porto Tolero mora ‘uzeti’ sva tri boda u Kninu kako bi osvojili naslov prvaka.

Susret se igra u subotu (01.04.) od 20:00 sati u SD Lovro Monti u Kninu. Porto Tolero u Knin putuje u dobrom raspoloženju i punom sastavu, te vjeruju da uz kiks Splita mogu stići do naslova prvaka 2. HMNL-jug.


Kako god završila sezona za Porto Tolero, nakon povratka u 2. HMNL-jug nakon nekoliko godina izbivanja ovo je veliki uspjeh kluba. Ponovo se u Pločama igra vrhunski futsal, samim time su i popunjene tribine na utakmicama protiv suparnika iz Splita i Šibenika. Sretno Porto!

Foto: Jurica Vukojević

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci