Sport

Porto Tolero slavio u derbiju kola protiv Torcide

U okviru 5. kola 2. HMNL-Jug, Porto Tolero je slavio protiv Torcide na domaćem parketu rezultatom 4-2. Strijelci za Pločane bili su Matko Krilić, Josip Pear, Alen Družijanić i Ivan Marković, a sa druge strane mrežu su tresli Ante Zokić i Mario Pintar.

Domaćini su u utakmicu ušli agresivno i maksimalno koncentrirano, a plod takve igre dolazi do izražaja u 4. minuti kada Josip Pear prima loptu na šest metara, okreće se i prizemnim udarcem matira gostujućeg vratara za 1-0. Porto je nastavio s dobrom igrom te u 11. minuti povećava vodstvo preko Matka Krilića koji bez problema pogađa u situaciji 1 na 1. Do kraja prvog poluvremena, povratnik na malonogometne terene, virtuoz Alen Družijanić zabija prekrasan pogodak za 3-0.

U drugom poluvremenu obratna situacija, gosti su ušli sa više želje, dok se Porto opustio. Torcida je to kaznila sa dva ekspresna pogotka u 23. minuti, a strijelci su bili Ante Zokić i Mario Pintar. Ipak su domaćini preuzeli inicijativu i povećali vodstvo na 4-2 pogotkom Ivana Markovića i time stavili točku na “i”. Do kraja utakmice gosti su igrali sa golmanom-igračem, no rezultat je ostao isti.


Sljedeću utakmicu Porto Tolero igra u gostima protiv Starog Gradskog Parkinga, što je još jedno gostovanje u Šibeniku. Točan termin utakmice nije poznat trenutno.

 

mnkportotolero.com.hr