Sport

Porto Tolero slavio na otvaranju prvenstva!

Dugo iščekivana 2. HMNL JUG je počela s zadnjim tjednom 9. mjseca te na samom početku donijela neka iznenađenja. Pokazalo se da će ova godina, ako ćemo gledati po prvom kolu biti jako uzbudljiva i neizvjesna.

Što se tiče našeg kluba, valja istaknuti da je prvo kolo donijelo kvalitetnu igru u napadu dok je igra u obrani malo “štekala” u pojedinim dijelovima utakmice, što se može prepisati i opuštanju igrača kod rezultata 5:1. Igra je puno bolja nego prošle godine, te su svi golovi postignuti iz lijepo uigranih akcija. Moglo se je primjetit da su pripreme pod palicom trenera Borisa Malića kvalitetno odrađene, te da smo ekipa koja obećava još bolje rezultate i koja je spremna boriti se za sami vrh. U ovoj utakmici nije nastupio Zvone Barbir poradi suspenzije od zadnjeg kola prošle sezone dok posebno treba istaknuti i prvi službeni nastup Ivana Petrovića, momka kojem je tek 17 godina i koji je u svom debiju postigao pogodak.

U sljedećem kolu u petak 07.10.2016 s početkom u 19,00 sati nas očekuje neugodno gostovanje u Konavlima kod novog drugoligaša MNK Duba Konavoska.


 

MNK PORTO TOLERO-MNK MEJAŠI 6:3 (5:1)

Vrsta utakmice: Prvenstvena
Kolo: 1.kolo
Datum: 02.10.2016.
Vrijeme: 19:00
Dvorana: Dom športova,Ploče
Gledatelja: 50

PORTO TOLERO: Marijo Batinović, Matko Krilić, Josip Stjepanović, Saša Burđelez, Ivan Arar, Ivan Marković, Ivan Markić, Ivan Petrović, Tomislav Domić; trener:Boris Malić

MEJAŠI: Barun, Munivrana, Šarić, Brnić-Levada, M. Koljanin, D. Koljanin, Jurjević, Balić, Delić, Najup

STRIJELCI: 1:0 Burđelez , 2:0 Arar , 3:0 Burđelez , 3:1 Koljanin , 4:1 Burđelez , 5:1 Barun (autogol) , 5:2 Koljanin , 6:2 Petrović , 6:3 Brnić-Levada

ŽUTI KARTONI: Domić-Porto Tolero

Tekst i foto: www.mnkportotolero.hr