Sport

Porto Tolero pobjednik malonogometnog turnira na Kobiljači

kobiljača 2015. by sana

Sportska udruga Kobiljača organizirala je tradicionalni večernji malonogometni turnir povodom Male Gospe, koji je svaku večer bio dobro posjećen, a na kojem je ove godine sudjelovalo 18 malonogometnih ekipa iz Ploča, Metkovića, Ljubuškog, Vrgorca, doline Neretve i Pojezerja. Nakon razigravanja po skupinama u polufinale su se plasirale četiri ekipe koje su na turniru najviše i pokazale.

Rezultati polufinala:
MNK Porto Tolero – Caffe bar Van 4:2 (B.Malić 2, I.Markić, M.Batinović / N.Hrstić 2)
MNK Kobiljača – SU Kobiljača 6:2 (D.Zubac 2, D.Raguž 2, M Marević 2 /B.Begušić, J.Lovrić)

Za 3.mjesto:
Caffe bar Van – SU Kobiljača 3:0 (M.Vučić, M.Dragičević, M.Ramljak)


Finale:
MNK Porto Tolero – MNK Kobiljača (2:2) 6:3 (M.Krilić, S.Nikolac / M.Mikše, J.Pear)

MNK PORTO TOLERO: Dean Rašić, Ivan Markić, Saša Burđelez, Antonio Vučković, Matej Popaj, Boris Malić, Matko Krilić, Josip Stjepanović, Stipe Nikolac, Leon Kozarić, Matko Šunjić

MNK KOBILJAČA: Mario Rašić, Matej Marević, Josip Pear, Matija Čotić, Ivan Zloić, Ante Dominiković, Marko Raguž, Darko Raguž, Mateo Mikše, Domagoj Zubac, Ante Vukušić

Utakmice su sudili Suad Šoše i Matko Majić (Metković)

Organizator je pripremio vrijedne novčane nagrade i pehare, a nagrađeni su i najuspješniji pojedinci. Tako je za najboljeg strijelca proglašen Jure Lovrić (SU Kobiljača), najbolji igrač je Josip Stjepanović (MNK Porto Tolero), dok je najbolji vratar Marko Gujinović (SU Kobiljača). Vrijedne novčane nagrade i pehare dodijelio je Boro Dominiković, načelnik općine Pojezerje, kojem su asistirali članovi SU Kobiljača.

Gledatelji su također došli na svoje budući da je prodavana tombola, a najsretniji se kući odvezao biciklom, a podijeljeno je još mnogo vrijednih nagrada..

Tekst i fotografije: Sana