Sport

Porto Tolero na Grudi: Novo neizvjesno gostovanje

Malonogometaši Porto Tolera u subotu će susretom 8.kola Županijske lige zaključiti službene nastupe u tekućoj godini. Gostovat će na Grudi kod momčadi Čibača, a susret se igra s početkom u 17 sati.

Trenutno su ovi suparnici bodovno izjednačeni, po 12, s tim što domaćini imaju susret više odigran. Za Pločane će to biti novo neizvjesno gostovanje, s prethodna dva vratili su se praznih ruku.
Neće biti trenera Borisa Malića koji s veteranima Porta nastupa u veteranskom dijelu Kutije šibica, isto vrijedi i za Ivana Arara i Tomislava Domića. Oni su također na Kutiji šibica s Travarima u glavnom dijelu turnira.

Momčad će na Grudi voditi tandem Saša Burđelez – Ivan Markić Cico, nakon crvenog kartona vraća se kapetan Matko Krilić, pomoći se Stipe Nikolac pa bi se na kraju mogla put juga naše županije zaputiti konkurentna momčad. Umjereni optimizam postoji, kao i nada u dobar rezultat.


Nastavak Županijske malonogometne lige slijedi 10.siječnja 2020.godine kada je na rasporedu 9.kolo.

Tekst i foto: Jurica Vukojević

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci