Sport

Porto Tolero dočekuje Mejaše, još dva kola do kraja sezone

Dva kola, 80 minuta čiste igre, ostalo je za konačno razrješenje situacije među dalmatinskim malonogometnim drugoligašima. Traži se prvak i tri putnika za jedinstvenu Drugu ligi. Možda nam predzadnje 21.kolo da odgovore na neka pitanja. Naravno, u središtu pažnje su susreti momčadi koje izravno sudjeluju u ovom uzbudljivom raspletu.


Trenutno stanje izgleda ovako: Split 46, Porto Tolero 45, Šibenik 1983 i Jezera po 43, Kijevo 41, a u ovom kolu igraju Porto Tolero – Mejaši, Split – Ombla, Šibenik 1983 – Kijevo, te Jezera – Bačvice…

U pločanski Dom sportova stižu momci iz splitskih Mejaša, neugodan gost. U prvom dijelu natjecanja Porto je teškom mukom slavio 5:4, sada mu također treba puni plijen za ostanak u utrci za viši rang, odnosno jedinstvenu Drugu ligu. U zadnjem kolu Pločani gostuju u Kninu kod Kijeva, pa uz pobjedu protiv Mejaša osluškivat će rezultat iz Šibenika, jer ukoliko Kijevo izgubi otpada iz utrke za već spomenute ciljeve.

U momčad se vraća bitan kotačić igre Porta Josip Stjepanović, upitni su Zlatko Kušurin (posao) i Žarko Visković (leđa).

– Nijedan susret do sada nije bio lagan, isto nas čeka i ovoga puta. Asu moj, slijedi velika borba, pobjeda nas ostavlja u igri, trebat će se dobro potruditi, a gdje je još zadnje kolo. Ludnica..- u najavi će Boris Malić Šure, trener Porta.

Susret Porto Tolero – Mejaši igra se u subotu s početkom u 16 sati. Isti dan, ali u 11 sati kadeti Porto Tolera dočekuju vršnjake Stanoinvest Futsal Pule u sklopu 4.kola 1. HMNL kadeta.

Tekst i foto: Jurica Vukojević/Radio Ploče

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci