Sport

Porto startao visokom pobjedom, Matko Krilić briljirao sa šest pogodaka!

porto tolero by mnkportotolero.com.hr

U 1. kolu 2. MHNL-jug, Porto Tolero je upisao uvjerljivu pobjedu protiv Hajduka – 10:4! Šesterostruki strijelac bio je Matko Krilić, a detaljan osvrt u nastavku prenosimo sa službene stranice kluba

 

 


PORTO TOLERO – HAJDUK 10-4 (4-1)

Vrsta utakmice: Prvenstvena
Kolo: 1.
Datum: 27.09.2014.
Vrijeme: 19:00h
Dvorana: Dom športova Ploča

Porto Tolero: Robert Zovko, Ilija Kuzman, Bruno Ćavar, Matko Krilić, Josip Stjepanović, Marin Džeko, Petar Marević, Jure Korljan, Saša Burđelez, Josip Pear, Mateo Popaj, Marin Zdovc, Ivan Markić

Hajduk: Gordan Kecojević, Luka Ugrin, Marin Mandić, Joško Bučević, Ivan Gotovac, Boris Perković, Marko Mladin, Mladen Rožić, Ivor Šuljić, Vlado Rubelj, Ivan Mucić

Strijelci: 1:0 Krilić (1.min), 2:0 Korljan (3.min), 3:0 Krilić (7.min), 4:0 Ćavar (14.min), 4:1 Rožić (19.min), 5:1 Krilić (23.min), 5:2 Šuljić (24.min), 5:3 Perković (26.min), 6:3 Ćavar (28.min), 7:3 Džeko (29.min), 8:3 Krilić (33.min), 9:3 Krilić (34.min), 10:3 Krilić (35.min), 10:4 Šuljić (38.min)

Akumulirani prekršaji: Porto Tolero 10 (4+6), Hajduk 5 (2+3)

Žuti kartoni: Ivor Šuljić (39.min) – Hajduk

Igrač utakmice: Matko Krilić (Porto Tolero)

Porto Tolero započeo je novu sezonu u 2. HMNL-Jug sa veoma uvjerljivom pobjedom, a u istoj se istakao Matko Krilić sa nevjerojatnih šest pogodaka te samim time predvodio momčad u ovoj odličnoj utakmici. Iako su gosti također imali svojih prilika, Porto Tolero je tijekom cijelog susreta ipak bio uvjerljiviji što se na kraju odrazilo i na rezultat.

U prvoj minuti Krilić je načeo mrežu Kecojevića, a zatim se do sedme minute u strijelce upisao Jure Korljan te Krilić po drugi put. Porto je već tada imao odličan rezultat, no nisu stali. Igralo se jedno vrijeme nešto sigurnije sa domaćinske strane, a u 14. minuti u strijelce se, nakon odlične asistencije Krilića, upisuje i Bruno Ćavar. Gosti su do kraja prvog poluvremena uspjeli postići tek jedan pogodak i time donekle umanjiti vodstvo Porta, a strijelac za Hajduk bio je Rožić. Na odmor se otišlo rezultatom 4-1 u korist domaćina.

Gotovo po izlasku iz svlačionice, Matko Krilić se još jednom nalazi na pravom mjestu te loptu ubacuje iza leđa vratara Kecojevića za 5-1. Tada su se gosti malo trgnuli i napravili dobar pritisak na protivničkog polivici i uspjeli postići dva pogotka u razmaku od svega dvije minute. Unatoč nešto boljim gostima u početku drugog dijela, Porto Tolero je do 35. minute vodio sa 10-3, a još tri puta se u strijelce upisao Krilić, ujedno i njegov šesti pogodak na utakmici (još su zabijali Ćavar i Džeko). Treba napomenuti da su gosti od 33. do 36. minute igrali sa golmanom-igračem što je Portu na kontre olakšalo posao. Minutu prije kraja domaćini su bili na petom akumuliranom, a šesti je napravio Kuzman te je precizan sa 10 metara za goste iz Splita bio Šuljić.

Gledatelji u Domu športova Ploča mogli su uživati u jednoj odličnoj futsal predstavi Porto Tolera i u golovima Matka Krilića koji je već po početku prvenstva najavio borbu za najboljeg strijelca lige. Napomenimo da Pločani sljedeću utakmicu igra protiv Ustanika u gostima, a točan termin utakmica zasad nije poznat.

Tekst i foto: www.mnkportotolero.com.hr

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci