Sport

Poraz u Kupu kao opomena za Umag

Susretima 10. kola rukometne prvoligašice zaključit će ovogodišnje nastupe. Slijede reprezentativne pripreme i nastup na EP u Francuskoj, a pločanska Dalmatinka uoči stanke odradit će domaći susret protiv Umaga. Dalmatinke za sada imaju odličan učinak 5-4, a za potpuno zadovoljstvo na kraju 2018. godine žele novu pobjedu. Uvod u ovaj, kako sami naglašavaju, izuzetno važan susret nije baš obećavajući. Naime, učenice trenera Jerkovića uvjerljivo su u srijedu izgubile u kup susretu kod drugoligaša Sinja, bilo je 24:33. Dobra opomena za potpunu mobilizaciju. I dalje je upitan nastup ozlijeđene Andree Klarić.

– Moramo biti koncentrirani i ozbiljni od samog početka, jedino maksimalnim angažmanom možemo do cilja, a to je pobjeda kojom bi riješili puno stvari. Neće biti lako, Umag je znatno bolji nego što to kazuje njihov dosadašnji učinak – oprezan je trener Ivan Jerković.

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li u sastavu gošći iz Umaga biti Azra Imamović, koja je jedno vrijeme branila boje pločanskog prvoligaša.

Susret Dalmatinka-Umag igra se u nedjelju (18. studenog) s početkom u 18 sati. Razlog što se ne igra subotom u uobičajenom terminu u 19 sati je taj što druga ekipa Dalmatinke igra u subotu u 15 sati susret 3. HRL-jug u Jelsi protiv Hvara.


RASPORED 10. KOLA: Podravka Vegeta – Trešnjevka 38:16, Zamet – Lokomotiva, Sesvete Agroproteinka – Zrinski, Bjelovar – Split 2010, Koka – Murvica, Osijek slobodan.

Tekst i foto: Jurica Vukojević

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci