Sport

Poraz Damatinke od Trešnjevke

rk dalmatinka by jurica vukojević

U 16. kolu 1. Ženske rukometne lige ekipa Dalmatinke iz Ploča, na svom terenu pred oko 300 gledatelja je poražena od Trešnjevke s 27:17. Na poluvremenu je bilo 6:11 za Trešnjevku, koja je tijekom cijelog susreta bila dominantna i u vodstvu od samog početka. Mlade igračice Dalmatinke pružale se otpor do 23. minute, kada su gošće svoju prednost povećale na 5 pogodaka razlike te se na poluvrijeme otišlo sa rezultatom 11:6 za gošće.
Početkom drugog poluvremena, u 35. minuti, razlika je bila 6 pogodaka (8:14), u 44. minuti 8 (18:10) te u 55. minuti velikih 12 pogodaka razlike (25:13). Nakon toga gostujući trener je dao priliku svim igračicama s klupe i na kraju je upisana zaslužena pobjeda gostujuće ekipe s 10 pogodaka razlike.

Za Dalmatinku su pogađale Andrea Klarić 4, Anđela Marinović 3, Lea Franušić i Josipa Tomić po 2, te Anamarija Boras, Klara Arar, Anđela Lekić, Marija Radoš, Magdalena Žderić i Nikolina Žderić po 1. Još su igrale Sara Tomašević, Lara Ana Šešelj, Lucija Ivičević, dok je vratarka Andrijana Vlatka Jelčić imala 11, a Magdalena Bakula 2 obrane.

U sljedećem, 17. kolu Dalmatinka gostuje kod Zrinskog u Čakovcu.


Tekst: Sana
Foto: Jurica Vukojević

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci