Sport

Poraz Dalmatinke u Rijeci

Skraćene rotacije, znatno oslabljene, bez Ive Žderić, Josipe Oršulić i Andreje Vugdelije, rukometašice Dalmatinke upisale su poraz kod Zameta u Rijeci.

Domaćem sastavu su bodovi više značili i donose im kakvu takvu nadu u bijeg iz opasne zone ispadanja. Dalmatinke se moraju okrenuti novim izazovima, u sljedećem kolu stiže im u goste Sesvete, ekipa koja također nije u bajnoj situaciji, imaju dva boda više od Zameta. Prilika za povratak na pobjedničke staze.

Čini nam se da su odlučujuće u Rijeci bile početne minute nastavka susreta kada su domaće s 14:13 otišle na 19:13 u 42.minuti, te samo šest postignutih golova u drugih 30 minuta. Konačni rezultat 24:18 (14:12), isključena po 10 minuta za obje ekipe, sedmerci Zamet 3 (2), Dalmatinka 1 (1).


Tekst: Jurica Vukojević/Radio Ploče
Foto: Jure Zovko

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci