Sport

Podjela bodova na Jadranovu: JADRAN LP najbolji županijski nogometni klub!

[SPLIT NOSI BOD KUĆI, JADRANAŠI OPET NAJBOLJI KLUB U ŽUPANIJI]

Jadran LP – RNK Split 1:1
⚽Marijan Šuto

Split iz jednog udarca u okvir u 88. minuti pogađa za izjednačenje i nosi bod sa Jadranova.

Prije toga su Jadranaši promašili nekoliko prilika, i kako obično biva, kad ne zabiješ – primiš. Sigurno bi kod našeg trećeligaša vladalo bolje raspoloženje da su danas pobijedili, no ne treba biti nezadovoljan sveukupnim rezultatom.


Završila je polusezona, na kraju 2018. godine Jadran LP je kao i lani najbolji klub u županiji. Na infrastrukturnom polju se napravio vrlo dobar posao, napravljen je teren s umjetnom travom što predstavlja jedino igralište s umjetnom travom pravih dimenzija 100×64 metra u cijeloj našoj županiji. Na rezultatskom polju, godina je ocijenjena vrlo dobrom, prvi put u povijesti se igrala osmina finala Hrvatskog kupa, što je za jednog trećeligaša fascinantan uspjeh.

U 3.HNL Jug Jadranaši solidno guraju, kao i lani zauzimaju visoko 5. mjesto.

– Iskoristili bi priliku da se zahvalimo našim najvećim sponzorima, Gradu Pločama i Luci Ploče koji uz još neke sponzore i prijatelje osiguravaju uspješnu plovidbu kroz razna natjecanja seniora i mlađih uzrasta. Nadamo se da će suradnja biti još bolja u narednom periodu. Veliko hvala svima koji uz bilo koji način pomažu našem klubu, bez Vas ne bi bilo isto. U 2019. još jače! – optimistično poručuju iz uprave kluba.

Bravo momci!