Sport

Počinje “Alumni Futsal Liga” : MNK Ploče cilja na sami vrh

Alumni Futsal Liga je liga u futsalu koju organizira Zagrebački Sveučilišni sportski savez.

Natjecanje je koncipirano na način da se tijekom svake akademske godine, u svakom semestru odigrava po jedno izdanje lige, dok je sama liga namijenjena bivšim, ali i sadašnjim studentima Sveučilišta u Zagrebu, koje je ideja na ovaj način zadržati u sustavu te ih dodatno međusobno povezati. Nositelj natjecanja je Zagrebački sveučilišni sportski savez, odnosno UniSport ZG.

I ove godine se natječe ekipa sastavljena pretežno od studenata iz Ploča i doline Neretve pod nazivom MNK Ploče koju je organizator predstavio putem svojih službenih stranica:


MNK PLOČE

@mnk_ploce jedna je od najčvršćih i motiviranijih ekipa te za svako natjecanje imaju visoko postavljen cilj ->🏆. Iako često vole istaknuti pojedinca, tipičan su primjer prave ekipe i sigurni smo da od njih možemo očekivati visok rezultat 💪

🔜⚽️

Nova sezona kreće s prvim vikendom u listopadu.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci