Sport

Pobjeda Porto Tolera na gostovanju u Splitu

Porto je neokrznut prošao još jedno neugodno gostovanje. Pobjedom 3:1 (2:1) u Splitu protiv Geniusa zadržali su vodeću poziciju s bodom više od Splita, koji pak stiže u nedjelju u Ploče na derbi svih derbija.

Odužio se sinoć dvoboj u Splitu na skoro dva sata, kratak nestanak struje, pa neugodna ozljeda vratara Ive Kežića, međutim sve je završilo happy endom.

Upisana je 12.pobjeda, a nije sve krenulo kako treba. Domaćini su poveli u 2.minuta i onda borba. Do velikog odmora preokret na 1:2, pa u 36.minuti Josip Stjepanović postavlja konačni rezultat.


Tvrdo, čvrsto, prema očekivanjima, ali zasluženo slavlje. U dobrom kolektivnom izdanju Ivo Kežić najbolji, odlični Ivan Arar i Frane Jurković. Nije bilo Zlatka Kušurina (posao), a u nedjelju neće biti Žarke Viskovića zbog kartona.

Sada se sve usmjerava prema nedjelji i derbiju 16.kola protiv Splita, početak u 16 sati.

Tekst i foto: Jurica Vukojević/Radio Ploče

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci