Sport

POBJEDA JE IMPERATIV: Jadran LP sutra gostuje kod pretposljednjeg Međimurja

Lider SuperSport 2.nogometne lige, Jadran Luka Ploče sutra 4. studenog (petak) otvara 12. kolo u Čakovcu protiv momčadi Međimurja koje je na pretposljednjem mjestu sa svega 6 bodova.

Utakmica je od važnosti za obe momčadi, igrat će se na tri boda, domaćinu potrebna da se odvoje od dna, a gostima da zadrže lidersku poziciju koju drže od početka prvenstva.

Plavi sa ušća Neretve su iz prošle utakmice izvukli pouku, da bi došli do povoljnog rezultata mora se pružiti više od 100%. Nakon utakmice vukli su se repovi i bilo je mnogo prigovora na djelitelja pravde, s razlogom, no sve je arhivirano i sada se bodovi traže u Čakovcu.


Treneru Miši Krstičeviću nimalo neće biti lako jer zbog žutih kartona pauziraju, vodeći strijelac lige, Nikola Marić, zatim jedan od stubova obrane Nikola Rodin te Nikola Perić. Upitno je do samog početka utakmice i nastup Ivana Dulaja, Marina Romića, Antonia Raguža te dovoljno nespremnog Davida Martića.

Pločani ipak vjeruju da iz rostera imaju kvalitetu koja će pružiti dobar otpor te ne podcjenjujući nikoga nadaju se povoljnom rezultatu u gostima.

Piše: Branko Kulidžan

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci