Sport

Pobjeda Dalmatinke za mirniji nastavak prvenstva

DALMATINKA  31 (13) – SESVETE  21 (12)

Dalmatinka –  Sesvete   31:21(13:12)
Ploče – Dom športova. Gledatelja 120.
Suci: Dražen Anušić(Klis) i Dubravko   Vukovac(Solin)

Dalmatinka: Vugdelija(11 obrana), K.Jerković(6 obrana), Jelčić, Domić, Gustin(7), Galov, Zelić(4), Lovrić, A.Jerković, Bule(6), M.Žderić(2), Oršulić(2), Barbir(3), Sušak(7), G.Žderić.


Sesvete: Zetović(4 obrane), Rezo(1 obranu), Mamić, Wurth, Lujić(5), Bešen(2), P.Krezo, Janković Miloš(3), L.Krezo(9), Puđa, Gavrilović, Zovko(1), Bikić(1), Jukić, Jurina.

Isključenja:  Dalmatinka 10 min. Sesvete 10.min

Sedmerci:  Dalmatinka 4/6.  Sesvete 4/4

Pločanke su upisale novu prvenstvenu pobjedu na svom parketu ovaj put protiv ekipe Sesveta. Od samog početka susreta vodila se otvorena i zanimljiva borba gdje se u prvom dijelu igralo pogodak za pogodak. Na odmor su djevojke sa Neretve otišle sa minimalnom prednošću od +1.

U drugom dijelu agresivnijom i opasnijom igrom za protivnički gol Pločanke su povećavale prednost te pred kraj susreta iskoristile nemoć gošći i sa velikih +10 upisale vrijednu pobjedu i nove bodove.

Kod domaćih dominirale su mlade vratarke Vugdelija i K.Jerković sa ukupno 17 obrana, te Gustin i Sušak sa po 7 pogodaka. Kod gostiju treba izdvojiti L.Krezo sa 9 pogodaka koja je ujedno bila i najbolji strijelac utakmice.

Poslije 16.odigranih kola Dalmatinka se nalazi na diobi 7. mjesta sa 17 bodova koliko ima i Zrinski sa utakmicom manje.

U sljedećem 17.kolu koje je na rasporedu 11.ožujka rukometašice Dalmatinke u Domu športova dočekuju Podravka Vegeta

   Piše: Branko Kulidžan

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci