Sport

PLOČANSKO SRCE ZA SLAVONIJU: CB tropicana pobjednik humanitarnog turnira!

Pločansko srce za Slavoniju

Večeras je u organizaciji Mjesnog odbora Ploča održana i druga, finalna večer humanitarne akcije i malonogometnog turnira Pločansko srce za Slavoniju.
Na rasporedu su bile utakmice za treće mjesto te finale malonogometnog turnira, na kojem su nastupile ekipe pobjednici dosadašnja 4 izdanja turnira “Ko to more platit” – Kockica, Kaktus, Tropicana i Kum.


U utakmici za treće mjesto Kockica i Kaktus su remizirali (1:1), a nakon uspješnijeg izvođenja kaznenih udaraca (4:2) treće mjesto je osvojila ekipa CB Kockica.
U finalu su se sastali Topicana i Kum, a u regularnom dijelu nije bilo pogodaka pa se također pobjednik odlučivao izvođenjem kaznenih udaraca, a uspješnija je bila ekipa CB Tropicana, rezultatom 2:1.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci