Sport

Pločanski streličari u Crnoj Gori: Zlato za Antu, srebrni Ivica, uskoro registracija kluba!

Streličarski klub „Zatočnik“ iz Danilovgrada u suradnji sa Streličarskim savezom Crne Gore je dana 10. studenog 2019. godine u Spužu organizirao međunarodni indoor turnir, a na kojemu su nastupili natjecatelja iz Crne Gore, Srbije, BiH i Hrvatske.

Turnir je održan u dvorani, a  streličar su gađali 20 serija po 3 strijele, da bi se potom pristupilo raspucavanju, također po 3 strijele, gdje je za pobjedu potrebno skupiti 6 bodova.


Ivica Buljan je nastupio u kategoriji „olimpijski luk“ te se plasirao u polufinale i finale,  u kojemu je od njega bolji bio državni prvak Crne Gore Miloš Boljević te je u konačnici zauzeo 2. mjesto i osvojio srebrnu medalju.  Ante Beader se natjecao u kategoriji „goli luk“ i osvojio je zlatnu medalju te potvrdio svoje mjesto u vrhu ove kategorije.

Naši streličari nastavljaju sa treninzima te se pripremaju za nadolazeća natjecanja od kojih je prvi sljedeći na kojem planiraju nastupiti turnir Svetog Nikole 08.12.2019 u Sisku.

Registracija streličarskog kluba Ploče se privodi kraju te očekujemo da naši streličari od 01.01.2020 i službeno počnu braniti boje našeg Grada.

Ovim putem bi htjeli zahvaliti Luci Ploče, Gradu Ploče, djelatnicima športske dvorane Ploče, Steljačkom klubu Prestige, Ploče Online, RP Ploče te svim prijateljima našeg sporta koji su nas podržali u prethodnom periodu te pomogli da mala ideja može prerasti sva očekivanja i ostvariti zavidan uspjeh.

Svi zainteresirani za pristupanje klubu mogu nas kontaktirat na 0998171830 da dogovorimo pojedinosti.