Sport

PLOČANSKI PLAVI Prošetali Lijepom našom, u Opatiji zaključiti povijesnu godinu

Završava se jesenski dio SuperSport 2.nogometne lige. Do kraja je ostalo odigrati samo još jedno kolo. Pločanski nogometaši pod vodstvom stratega Miše Krstičevića pišu svoju najveću povijest.

Od samog početka neprikosnoveni su na prvom mjestu što daje jedno posebno  ozračje u momčadi ali i oprez jer svi pratitelji iz lige sto posto su željni skinuti skalp lideru, što im do sada nije pošlo za nogom.

Sigurno i čvrsto su privezali plavi brod kolo prije kraja ali u momčadi nema popuštanja. Mobilizacija je u punom pogonu s obzirom da su se 14 kola prošetali ligom i Lijepom našom bez poraza.


Želja plavih sa ušća Neretve je dobrom igrom završiti uspješnu jesen u posljednjem kolu u kojem gostuju. Iskusni dvojac Krstičević i desna ruka Cvijanović pokazao se kao pun pogodak, uz iskustvo ukomponirali su i mlade igrače pa uspjeh i rezultat nisu mogli izostati. Ponovit ćemo kolo prije kraja jesenski su prvaci koje im nitko u ovoj godini ne može ugroziti.

Piše: Branko Kulidžan

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci