Sport

Pločanski PLAMEN nastupio na armwrestling prvenstvu Judgment day u Budimpešti

Danas se u Budimpešti održalo natjecanje u obaranju ruke Judgment Day na kojem su nastupili i članovi kluba Plamen iz Ploča.


Nastupili su u 4 kategorije pa je tako Roko Hadžiosmanović nastupio u kategoriji juniora do 75 kila u kojoj je završio kao 7. u obaranju desne ruke, dok je u obaranju lijeve ruke bio 12. Važno je napomenuti da je ovo bila najbrojnija kategorija s čak 34 natjecatelja.

Karlo Rustan je nastupio u kategoriji juniora do 90 kila i odnio 2 medalje. Za obaranje lijeve ruke završio je kao srebrni, dok je u obaranju desne ruke uzeo broncu.

Emanuel Lovrić nastupio je u kategoriji do 23 godine i 65 kila te je završio kao 5. za obaranje lijeve ruke i 4. za obaranje desne, Marko Dropulić nastupio osvojio je 4. mjesto u kategoriji do 23 godine i 95 kila. Natjecao se samo u obaranju desne ruke.

Iz Plamena su nam rekli da im je u budućnosti cilj napredovati i osvojiti još više medalja te se nadaju da će svojim rezultatima i odlascima na natjecanja motivirati druge da se priključe u klub i u ovaj sport. Zadovoljni su organizacijom, jako im se svidjela atmosfera i sama Budimpešta.

Za kraj se zahvaljuju sponzorima kao što su Grad Ploče, Caffe Bar Luna, Caffe Bar Stablina, Fast Food Mik-Mik, Udruga mladih Stablina, Frizerski salon Gogo i Pekara Ploče.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci