Sport

PLOČANIMA 4 MEDALJE Održano 13. Županijsko prvenstvo u stolnom tenisu

U organizaciji Stolnoteniskog Saveza Dubrovačko-neretvanske županije, a uz pomoć STK Konavljanin i STK Libertas Marinkolor u nedjelju, 13.11.2022. u Športskoj dvorani OŠ Gruda održano je 13. Županijsko prvenstvo u stolnom tenisu na kojem je sudjelovalo 72 natjecatelja koji dolaze iz klubova: STK Konavljanin (Čilipi), STK Libertas Marinkolor, STK Lučica (Vela Luka) i STK Ploče.

72 natjecatelja iz četiri kluba susrete u odigrali u tri omladinske kategorije, kategoriji seniora te u tri veteranske kategorije.

Najuspješniji su bili igrači Libertas Marinkolora Dubrovnik, dok je Lučica iz Vela Luke imala najbolje rezultate u mlađim uzrasnim skupinama.


Pločani su imali zapažene rezultate pa je tako u skupini veterana STK Ploče bio najuspješniji klub.

Od 5 natjecatelja četiri se vraćaju sa medaljama! Mihovil Obrvan srebro u +40, Orlando Glamuzina srebro u +50, Ivan Ravlić zlato i Zoran Šutić bronca u +60.

Ivan Čuljak je u +60 bio korak medalje, a Ivan Skaramuca je u seniorskoj konkurenciji sa Marinkorovim prvoligašima eliminiran u četvrtfinalu nakon meča u 5 setova.

Unatoč koroni i manjem broju sudionika Županijsko prvenstvo je i ovaj put obilovalo prekrasnim mečevima i izvrsnim poenima u svim natjecateljskim skupinama.

STK PLOČE je nastavio neprekinuti niz od 8 sudjelovanja na županijskim smotrama najboljih stolnotenisača.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci