Sport

Pločani u Moldaviji na Europskom prvenstvu u obaranju ruke!

Marko Dropulić, Emanuel Lovrić i Roko Hadžiosmanović trenutno se nalaze u Moldaviji gdje će sudjelovati na Europskom prvenstvu u obaranju ruke. Među reprezentativcima koji su dobili poziv našli su se i naši Pločani. Prvenstvo počinje 11. lipnja, a traje sve do 18. lipnja. Naši momci se natječu u tri različite kategorije: Marko – youth men do 85, Roko – junior do 70, Emanuel – sub junior do 65.

“Prije svega bih se volio zahvaliti Gradu Ploče što su nam olakšali i omogućili odlazak na ovo Europsko prvenstvo. Zatim bih se kratko osvrnuo na same pripreme i neka moja očekivanja. Pripreme su prošle, kad bi se uzele u obzir sve prilike i neprilike, jako dobro. Mislim da smo dali svoj maksimum. Očekivanja za naše prvo natjecanje u Europi su takva da smatram da sam poredak nije bitan već onoliko koliko smo uložili u ovo sve. Ja znam da smo mi spremni koliko možemo biti i smatram velikim uspijehom sam dolazak ovdje u Moldaviju, a jedino što želim je da ostavimo srce na natjecanju i damo svoj maksimum, onda znam da nismo izgubili” – rekao je za Ploče Online Marko Dropulić.


Mi samo možemo poželjeti sreću našim momcima!

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci