Sport

Pločani sutra igraju protiv RFK Novi Sad u Gabeli Polje

Sutra 10.veljače(petak) igra se u Gabeli 33.memorijalni međunarodni nogometni turnir u znak sjećanja na nogometaša Andriju Ankovića kojem će obol dati i jesenski prvak SuperSport 2.nogometne lige Jadran Luka Ploče.

Ovo je ujedno prilika da na dvodnevnom turniru trener Mišo Krstičević i Darko Cvijanović njegov pomoćnik daju priliku svim igračima na koje računaju u proljetnom dijelu prvenstva. Priliku će vjerujemo dobiti i igrači koji su u plavu svlačionicu ušli u prelaznom roku.

Plavi sa ušća Neretve u drugoj polufinalnoj utakmici igraju protiv RFK Novi Sad kojima je ovo prvi nastup na turniru u 15 sati.


Svoj nogometni put Andrija Anković je počeo upravo u GOŠK-u iz Gabele, da bi nastavio u metkovskoj Neretvi odakle ga nogometni put odveo u Hajduk. Igrao je i za reprezentaciju bivše države, a jedan dio sportske karijere proveo je igrajući u inozemstvu. Poslije vješanja kopački o klin posvetio se i trenerskom pozivu.

Turnir prvom polufinalnom utakmicom otvorit će GOŠK – Zrinjski iz Mostara aktualni prvak BiH u 13 sati

Utakmice za 3.mjesto i finale igraju se 11.veljače(subota).

Piše: Branko Kulidžan

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci