Sport

Pločani spremno dočekuju početak proljetnog dijela

Jadran Luka Ploče, vodeća momčad SuperSport 2. nogometne lige polako je pripreme za proljetni dio natjecanja privela kraju. Spremno dočekuju nastavak prvenstvene utrke.


U svlačionici je mirna atmosfera. U prijelaznom roku plave je napustilo 5 nogometaša, ali agilna uprava s direktorom Petritom Dulajom našla je adekvatne zamjene te isto toliko dovela igrača na ušće Neretve.

U pripremnom periodu odigrali su pet prijateljskih utakmica te upisali 3 pobjede i 2 poraza. Tijekom pauze pojačali su i stručni stožer, tako da uz trenera Mišu Krstičevića i njegovog pomoćnika Darka Cvijanovića tu je i Željko Boljević, poznati i priznati kondicijski stručnjak.

Pločanski dvojac će za proljetni dio na raspolaganju s klupe imati vratare Lea Margana i Antonia Katića te igrače Duju Žderića, Nikolu Rodina, Ivana Abramovića, Anđela Kordića, Ivana Čepu, Mirku Marića, Nikolu Čupića, Maleka Amdounia, Nikolu Marića, Duju Manenicu, Nikolu Čepu, Ivana Dulaja, Nikolu Perića, Marina Romića, Leonarda Petrovića, Davida Martića, Patrika Bošnjaka, Antu Glavinu, Stipu Nikolca, Ivana Raiča, Antonia Radonića, Ivana Hercega, Lovru Tomaševića, Luciana Lovrića i Šimu Ercega.

U 1. kolu proljetnog dijela idu na gostovanje u Belišće, koji su jesenski dio završili na 4. mjestu sa 7 bodova zaostatka za Pločanima.

Tekst: Branko Kulidžan

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci